Beoordelingen van Famly eten & drinken Almelo

Recente recensies van Famly eten & drinken Almelo

5 sterren na 56 reviews

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte bezorging. Erg vriendelijke mensen. Eten is super lekker en nog lekker warm ook. Als ik via hun website iets vraag als niet al te hard gebakken, dan wordt hier zeker gehoor aan gegeven. Producten zijn heerlijk alleen heb ik echt mijn bedenkingen bij de broodjes gezond. Dit zijn in mijn beleving dan ook geen broodjes gezond. Vind dat dan ook erg jammer. Maar ach verder zou ik voor een patatje of een snackie of iets dergelijke mooi naar deze zaak gaan.

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en de afgesproken tijd klopt ook

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!!!

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op de aangegeven tijdstip was het eten er. Top!

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen daar regelmatig. Ze zijn altijd mooi optijd. Eten goed warm en smaakt heerlijk. Ik raadt zeker aan.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging, binnen 15 minuten een heerlijke maaltijd.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam erg laat, toen het eten er eindelijk was zat er bij de patat oorlog (+€1,35) geen saus. Dat is het enige waar je extra voor betaald. Slordig.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten🙂

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke shoarma en sauzen super snelle bezorging

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten , grote porties. Super snelle bezorging!

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via eigen website besteld en mooi snel geleverd! Eten was top!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top heerlijk en snel.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gegeten , snelle bezorging . Vriendelijke bezorger.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker eten, vaste klant al jaren

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd , snelle bezorging en goed eten!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste shoarma, ik heb in veel steden shoarma gegeten maar dit is en blijft de beste, al klant 30 jaar topper

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker eten, de shoarma is beste van almelo helemaal met de uiensoep en pikante een topper

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer goed en lekker op tijd

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ken famly al.meer dan 30 jaar, altijd lekkere shoarma.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten. Als ik tot laat weg ben bestel ik hier en de patat is altijd nog knapperig en warm, lekkere sausen en vlotte bezorging door vriendelijk personeel. Aanrader.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk zoals altijd en mooi op tijd!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld en snel, ondanks de drukte.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en op tijd bezorgd. Top !

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige mensen, goede service. Heerlijk eten.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en weer heerlijk gegeten!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goed warm en, zoals altijd, bijzonder goed!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oh was weee goeien

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel gebracht.. top!!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardappelschijfjes met kruiden waren niet lekker. Teveel gekruid. Lahamacun met salade was goed. Snel bezorgd. Aparte man aan de deur😅.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer Top !!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een snelle bezorging en heerlijk gegeten. Ik kan jullie aanbevelen.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en snel 👌

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker eten bij jullie. Ook de salade in een aparte box is goed want dan blijft het lekker koel. Als je bij jullie een menu besteld voor 1 persoon krijg je altijd genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. En altijd super snel bezorgd!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd om zes uur te leveren maar kwam pas tegen hslf zeven. Dit is ivm suikerziekte te kange tijd ertussen.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de prijs had ik wel meer shoarma verwacht ipv aardappelschijfjes

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed verpakt en razendsnelle bezorging! Aanrader..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle levering. Bestellen via hun eigen site is duidelijk en overzichtelijk.,

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd al lekker

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating